Bobcat T590

Veelzijdige machine met enorm veel aanbouwdelen
Bobcat
  • Grote meer naar voor gericht cabine
  • Krachtigere hydrauliek
  • Heavy-duty constructie

Product informatie

Merk het verschil

Bij de nieuwe Bobcat®-laders is er een verschil dat u kunt zien – en een verschil dat u op het werk zult ervaren. De cabine is technisch gezien compleet nieuw uitgerust waardoor u comfortabel bent, met superieur vermogen en hydraulische prestaties die u zal helpen meer, sneller en beter te werken. Tel hierbij op vereenvoudigd onderhoud en reparatie, en een compleet nieuw technisch ontwerp gekoppeld aan verbeterde duurzaamheid die de productiviteit nog verder vergroot.

De Bobcat T590 beschikt over giekarmen met een verticaal hefpad die uitermate geschikt zijn voor hef- en vervoerswerkzaamheden, maar ook voor materiaalhantering. De hefhoogte van de nieuwe laders met verticaal hefpad is groter dan die van machines van de vorige generatie. In combinatie met het geoptimaliseerde hefarmontwerp kunnen bestuurders hierdoor zwaardere ladingen hoger tillen, waardoor het werken met trucks met hoge zijkanten, hoppers en pallets met zwaar materiaal eenvoudiger is.

Premium cabine voor meer bestuurderscomfort

Bobcat heeft al de beste cabines op de markt met de meeste cabineruimte in de sector, maar bij de nieuwe uitrusting zijn we nog verder gegaan. De nieuwe cabine, met nieuwe positionering en ontwerp voor beter zicht, is tot nu toe de beste. Bobcat heeft de cabineruimte met 10% uitgebreid – met meer ruimte voor uw armen, benen, schouders, hoofd en voeten. Hij is niet alleen groter; hij is stiller. Het geluid in de cabine is verminderd met meer dan 60% voor een meer comfortabele werkomgeving.

Superieure prestaties

Als u topprestaties in een kleiner pakket wenst, dan is dit de lader voor u. Daarbovenop hebben we de machine verbeterd met 20% sterkere hydrauliek voor betere prestaties van de aanbouwdelen. Grotere brandstofcapaciteit, krachtigere en helderdere verlichting en heel veel andere voorzieningen zullen u tijd en moeite op het werk besparen.

Duurzaamheid

Bobcat laders zijn wereldwijd bekend om hun geharde duurzaamheid. Dankzij zijn heavy-duty constructie, de bescherming van de onderdelen en een superieur ontwerp, overtreft de Bobcat lader alle anderen, optimaliseert hij de werktijd, biedt hij meer comfort en is hij nog steeds de meest onderhoudsvriendelijke lader.

Onderhoudsgemak

Makkelijke toegang tot routine onderhoudspunten – dagelijks onderhoud is snel en makkelijk gedaan. De openzwaaiende achterklep en de dwarsgeplaatste motor zorgen voor eenzijdig onderhoudsgemak. De kantelbare cabine verschaft eenvoudige toegang tot de hydrauliek. Dit alles resulteert in ongeëvenaarde toegang tot de punten voor routine- en langetermijnonderhoud.

Technische specificaties

Machinegegevens

Nominale werkcapaciteit
992 kg
Kiplast
2834 kg
Pompcapaciteit (standaard debiet / hoog debiet)
64.7 l/min
Systeemontlasting bij snelkoppelingen
23.8 - 24.5 MPa
Rijsnelheid
11,8 km/h

Afmetingen

Lengte met bak (mm)
3378 mm
Breedte met bak (mm)
1727 mm
Hoogte cabine (mm)
1972 mm
Hoogte tot bak scharnieren
3023 mm

Motor

Merk / model
Kubota / V2607-DI-T-E3B-BC-1
Brandstof / koeling
Diesel / vloeistof
Maximaal vermogen bij tpm (SAE JI 995)
49.2 (bij 2700 tpm) kW
Koppel bij tpm (SAE JI 995)
218.0 (bij 1425 tpm) Nm
Aantal cilinders / Cilinderinhoud
4 / 2.600 cm3
Inhoud brandstoftank
93.7 l

Gewichten

Bedrijfsgewicht
3570 kg
Transportgewicht
3252 kg

Tractie

Standaard rupsbanden
320 mm

Besturingsopties

Bobcat standaard (voetpedalen / stuurhendels)
standaard
Geavanceerde handbediening (AHC)
optioneel
Geavanceerd besturingssysteem (ACS)
optioneel
Selecteerbare joystickbediening (SJC)
optioneel

Fabrieksopties

Hoog-debiet-hydrauliek
optioneel
Gesloten cabine met verwarming
optioneel
Gesloten cabine met verwarming en airconditioning
optioneel
Deluxe-instrumentenpaneel
optioneel
Rolophanging
optionnel
Power Bob-Tach™
optioneel
Download machinefiche (pdf)

Accessoires voor Bobcat T590

Wil je meer weten of interesse?

Binnenkort 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven