Bobcat T110

Meer werk in minder tijd, het hele jaar door!
Bobcat
  • Voor elke klus op gazon of helling
  • Beste vermogen-gewichtsverhouding
  • Snelle cyclustijden

Product informatie

Altijd inzetbaar

Het T110 model is de laatste nieuwe aanwinst in het productassortiment van de rupsladers. Hij combineert de voordelen van compacte afmetingen en een beperkt gewicht waardoor hij makkelijk te vertransporteren is. De T110 is ontworpen en gemaakt in Europa en voorzien van tal van nieuwigheden waaronder een nieuw instrumentenpaneel met hoogtechnologische, gemakkelijk af te lezen diagnosesystemen.

Compactheid

De T110 is 1199 mm breed, 1882 mm hoog en 2972 mm lang wanneer voorzien van een standaard schepbak. Dankzij zijn beperkte bedrijfsgewicht van 2379 kg kan deze lader probleemloos worden vervoerd op een aanhangwagen achter een middelgrote wagen.

Prestaties

De motor levert 42 pk (31,2 kW) en aanbouwdelen kunnen beschikken over een hydraulisch debiet van 52 l/min. Dankzij dit grote hart bereikt u een maximale productiviteit. Voor een lader van deze grootte beschikt hij over een indrukwekkend hefvermogen en een enorme duwkracht. Bovendien zorgt het multifunctionele hydraulische systeem voor de snelste draaitijden in zijn klasse. Een uitstekende tractie is mogelijk dankzij het onderwagensysteem, waardoor u in alle weersomstandigheden en grondcondities kan werken.

Veelzijdig

Dankzij tal van aanbouwdelen, zoals palletvorken, bakken en grijpers, powerharken, tuinfrezen en sleuvengravers, kunt u met de T110 bijna alles doen, van graven en uitbreken tot egaliseren, vegen en schrapen. De bestuurder kan bovendien de aanbouwdelen gemakkelijk vervangen dankzij het Bob-Tach™aanbouwsysteem. Kies ook voor de optionele Power Bob-Tach™ zodat u aanbouwdelen kan wisselen zonder zelfs de cabine te moeten verlaten. Kan u zich alle toepassingen van de T110 compacte rupslader inbeelden? Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinieren, voorbereidend werk of bouwwerken, de mogelijkheden zijn oneindig.

Onderhoud: snel en eenvoudig

Hoe minder lang de machine stilligt, hoe hoger de productiviteit. Routineonderhoud maakt een groot verschil. Daarom zorgen wij ervoor dat u gemakkelijk en snel bij de belangrijkste hydraulische en hydrostatische onderdelen kan, dankzij de kantelbare cabine, grote achterklep en de dwarsgeplaatste motor. Het compleet nieuwe instrumentelpaneel biedt daarenboven diagnosemogelijkheden zodat iedere storing snel kan worden verholpen.

Technische specificaties

Machinegegevens

Nominale werkcapaciteit
505 kg
Kiplast
1443 kg
Pompcapaciteit (standaard debiet / hoog debiet)
47.5 l/min
Systeemontlasting bij snelkoppelingen
207 MPa
Rijsnelheid
8,4 km/h

Afmetingen

Lengte met bak (mm)
2972 mm
Breedte met bak (mm)
1270 mm
Hoogte cabine (mm)
1882 mm
Hoogte tot bak scharnieren
2634 mm

Motor

Merk / model
Kubota / V2403-M-DI-E3
Type
Natuurlijke aanzuiging
Brandstof / koeling
Diesel / vloeistof
Maximaal vermogen bij tpm (SAE JI 995)
31.2 (bij 2200 tpm) kW
Koppel bij tpm (SAE JI 995)
155.9 (bij 1400 tpm) Nm
Aantal cilinders / Cilinderinhoud
4 cil. / 2.434 cm³
Inhoud brandstoftank
45.2 l

Gewichten

Bedrijfsgewicht
2379 kg
Transportgewicht
2100 kg

Tractie

Standaard rupsbanden
250 mm

Besturingsopties

Bobcat standaard (voetpedalen / stuurhendels)
standaard
Selecteerbare joystickbediening (SJC)
optioneel

Fabrieksopties

Gesloten cabine met verwarming
optioneel
Deluxe-instrumentenpaneel
optioneel
Power Bob-Tach™
optioneel
Download machinefiche (pdf)

Wil je meer weten of interesse?

Binnenkort 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven