Product informatie

De hydraulische klem bestaat uit een grijper en een hydraulische cilinder die op een graafmachine kan worden geplaatst. De klem kan geopend en gesloten worden door de hulphydrauliek van de graafmachine.

Dit aanbouwdeel wordt gebruikt in combinatie met een standaardsleuf- of graafbak. Wanneer de hydraulische klem wordt gesloten werkt ze als een menselijke duim voor het hanteren van vreemdvormige voorwerpen. Gebroken beton, boomstronken en steenblokken kunnen met hoge snelheid en nauwkeurigheid worden vastgegrepen, opgetild en neergelegd.

Dit werktuig is ideaal bij sloopwerken voor het oprapen en laden van blokken beton of asfalt in een vrachtwagen of aanhanger; bij bouwwerken om grote boordstenen te plaatsen; bij landschapsverzorging om grote voorwerpen op te rapen en te plaatsen of om puin te verwijderen evenals voor verhuurtoepassingen.

Sloopwerk, bouw, landschapverzorging en verhuurtoepassingen

De Hydraulische klem kan worden ingeschoven wanneer niet in gebruik

Wil je meer weten of interesse?

Méér dan 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven