Verlengde Garantie

Bobcat is expert in het ontwerpen, construeren en produceren van de robuuste compacte machines volgens de hoogste standaards voor kwaliteit en duurzaamheid. U kan erop vertrouwen. Daarom geldt onze standaard garantie voor 24 maanden of 2000 bedrijfsuren, wat het eerst voorkomt. Voor onze productlijn Bobcat vaste verreikers geldt nu een standaard garantie van 3 jaar of 3000 bedrijfsuren (wat zich het eerst voordoet).

Met een onderhoudscontract en de PROTECTION PLUS Extended Warranty kunt u profiteren van onze expertise gedurende de volledige levensduur van uw machine. Dit garantieplan biedt een hoge mate van bescherming voorbij de standaard garantie. En omdat de garantie overdraagbaar is, zal het de tweedehandswaarde waarschijnlijk ook verhogen.

Afhankelijk van het type machine zijn er meerdere lengtes van garantieverlenging beschikbaar, variërend van 1 tot 4 jaar bovenop de standaardgarantie. Zo kan de klant profiteren van een dekking tot 5 jaar of 6000 motoruren.


Wat biedt PROTECTION PLUS Extended Warranty?
 • GEMOEDSRUST
  Om uw reparatiekosten in de toekomst tot een minimum te beperken, kunt u uw Bobcat-machine beschermen met extra garantiedekking. Als er zich toch problemen met de machine voordoen, weet u op voorhand dat u gedekt bent.
 • RISICOMANAGEMENT
  Door een comfortabele bescherming te bieden tegen reparaties als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, vermindert PROTECTION PLUS uw blootstelling aan financiële risico's aanzienlijk.
 • CONTINUÏTEIT
  Met PROTECTION PLUS kunt u vertrouwen op de standaard schadeprocedures en -processen die eventuele reparaties tijdens de standaard garantieperiode hebben vergemakkelijkt.
 • HOGERE DOORVERKOOPWAARDE
  De doorverkoopwaarde blijft hoog dankzij hoogwaardige reparaties en de mogelijkheid om de PROTECTION PLUS-garantie over te dragen aan een nieuwe eigenaar. PROTECTION PLUS vertelt een potentiële koper ook dat uw machine superieure zorg en onderhoud heeft gekregen.
 • GEGARANDEERDE KWALITEIT
  De verlengde garantie van PROTECTION PLUS wordt volledig ondersteund door Bobcat om ervoor te zorgen dat u net zo zeker van onze producten bent als wij. Het omvat door de fabriek gesteunde originele onderdelen en arbeid door gecertificeerde monteurs, en het wordt door alle geautoriseerde Bobcat-dealers erkend.

Terug naar overzicht service

Meer weten over Planned Maintenance van Bobcat?

Bobcat OnderhoudscontractenBobcat verlengde garantieDrie jaar waarborg op Bobcat vaste verreikers

Terug naar boven