Bobcat kleine knikladers

Licht in gewicht, compact in omvang en krachtig in prestaties om elke toepassing aan te kunnen. Kleine knikladers combineren een indrukwekkend hefvermogen met een wendbaar, gazonvriendelijk ontwerp met toonaangevende comfortfuncties voor een maximale productiviteit in elk seizoen.

Deze gazonvriendelijke, zeer wendbare kleine kniklader biedt een licht loopvlak en zware werklast.

Kleine knikladers kunnen een veelvoud aan grote uitdagingen in kleine ruimtes aan - en minimaliseren tegelijkertijd de verstoring van bestaande oppervlaktes. Deze wendbare laders bieden een krappe draaikoppeling die het mogelijk maakt om in krappe ruimtes te manoeuvreren, samen met een gazonveilige modus om de kans te beperken dat er in de grasmat wordt gesneden bij het draaien of vervoeren van een lading. Bobcat® kleine knikladers bieden een indrukwekkend hefvermogen en een compact formaat dat gemakkelijk werkt binnen omheinde landschappen, paddocks, kwekerijen en meer. Van het verwerken van materialen tot terreinonderhoud, deze kleine machine kan vele soorten groenvoorzieningsprojecten aan.

Introductie van de kleine knikladers


Bobcat kleine knikladers bieden een unieke oplossing voor klanten die in krappe ruimtes werken. Het wendbare, grondvriendelijke ontwerp omvat een knikverbinding die de machine zeer wendbaar maakt en tegelijkertijd sporen en scheuren tot een minimum beperkt. Hij is klein, maar levert serieuze prestaties plus een niveau van comfort en gebruiksgemak dat de productiviteit maximaliseert

Indrukwekkend hefvermogen

Bobcat kleine knikladers bieden een indrukwekkend hefvermogen om de productiviteit in krappe werkruimtes te verbeteren. Ze bevatten een standaard geïntegreerd tegengewicht voor een optimaal hefvermogen.

Minimale bodemverstoring

Kleine knikladers zijn voorzien van een scharnierverbinding voor strak draaien en een licht totaal loopvlak om een strak draaiende knikbesturing te minimaliseren en een licht totaal loopvlak om sneden of scheuren in de grasmat te minimaliseren bij het draaien of vervoeren van een lading.


Strakke draaicirkel

Een scharnierverbinding maakt het mogelijk om de achterbanden bij het draaien het pad van de voorbanden te laten volgen, wat resulteert in een zeer wendbare machine die om obstakels heen navigeert en goed werkt in krappe ruimtes.


Telescopische hefarm

Een telescopische hefarm op geselecteerde modellen verlengt uw hefhoogte en houdt de lading recht terwijl u de materialen op hoogte verwerkt.


Comfortabele cabine

Dwarsventilatieramen en een optionele gesloten, verwarmde cabine zorgen ervoor dat bestuurders zich in elk seizoen comfortabel kunnen voelen.


Bobcat aanbouwdelen

Voeg Bobcat-aanbouwdelen toe en beheer meer projecten en meer klussen met één machine. U kunt zich in enkele minuten aanpassen aan een nieuwe taak.

Specificaties

kniklader L23kniklader L28
Kiplast1.265 kg1.392 kg
Max. heffen633 kg696 kg
hefhoogte2,17 m2,65 m
Motorvermogen18 kW (25 pk)18 kW (25 pk)
Max. rijsnelheid13 km/u13 km/u

Bobcat schrankladersBobcat ruspladersBobcat kleine knikladersBobcat wielladersBobcat graafmachinesBobcat verreikersBobcat verdichtingsmaterieel

Terug naar boven