Winterpromotie op Bobcat onderdelen

zondag 31 oktober 2021

Met volle vertrouwen de winter in! Voor zijn eindejaarspromotie wisselstukken selecteerde Bobcat een aantal producten waarmee u zorgeloos of comfortabeler de winter door komt.


Een batterij gaat niet eeuwig mee en verliest geleidelijk aan zijn capaciteit, zelfs als ze niet wordt belast. Nu het kouder wordt, wordt de volledige capaciteit van een accu gevraagd om een koude motor te starten. Liever geen ellende? Profiteer van de promotie op loodstartbatterijen.


Nu de dagen korter worden wisselen de werkomstandigheden snel. Om altijd goed zicht te hebben biedt Bobcat extra verlichtingskits of ledlampen aan. Hou goed zicht met ledlampen die voor een egaal lichtbeeld zorgen of met zijverlichting voor een beter zicht op de omgeving. Ga voor meer veiligheid, maar ook voor een hogere efficiëntie met de promotie op geselecteerde ledlampen en verlichtingskits. Meer weten?


Een glas dat gebroken is levert veiligheidsrisico’s op en beperkt het bestuurderscomfort in bij vochtige of koude omstandigheden. U brengt ontelbaar veel uren door in de cabine? U verdient dan ook een comfortabele en functionele werkplek. Geniet van de promotie op geselecteerde veiligheidsbeglazing.


Ook bij wisselende temperaturen krijgen cilinderafdichtingen het harder te verduren. Deze afdichtingen worden geconfronteerd met hogere drukken en temperaturen en gaan lekkage van olie tegen in de hydraulische cilinders. Hou hun prestaties op peil om de maximale productiviteit van uw machine te vrijwaren.


Een geselecteerd aantal veld- en optiekits vormen de laatste categorie in deze Bobcat promotie wisselstukken. Een 4-puntshijskit om je machine veilig op te hijsen voor transport of shiptrimming, dieptecontrole voor uw Bobcat graafmachine, powerbobtach, contragewicht...

Maak de koude wintermaanden iets draaglijker er geniet van deze promotie op Bobcat onderdelen, geldig op nieuwe bestellingen van 1 november tot en met 31 december 2021.

AANVRAAG ONDERDELEN

Terug naar boven