Versterking voor MIVB

zaterdag 01 augustus 2020

Een Bobcat E34 met 3 graafbakken, hydraulische breekhamer en aangepaste aanhangwagen werd afgeleverd bij MIVB, transportdienst in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Na een openbare aanbesteding verkozen ze opnieuw een minigraver van Bobcat.

Compacte graafmachine E34

De Bobcat E34 mini-graver is een conventioneel 3,4-tons tail swing model van de nieuwe generatie dat stabieler is, uitstekende prestaties biedt en nog beter bestuurbaar is. De machine beschikt over een nieuwe, ruime cabine. Als de machine niet op een aanhanger hoeft te worden vervoerd en zero house swing niet nodig is, biedt deze machine de perfecte combinatie van prestaties, stabiliteit en bestuurderscomfort.

Vingertopbediende zwenkfunctie van de giek en hulphydrauliek

Met de multifunctionele joysticks kunt u fijne, nauwkeurige bewegingen maken. Op de linker joystick geeft een kantelende duimschakelaar u superieure controle over het zwenken van de giek, beter te doseren dan met voetpedalen. Met de rechter joystick controleert u het gemonteerde aanbouwdeel.

Daarnaast is gelijktijdig zwenken en rijden makkelijker, en met de Met bedieningen op de joysticks heeft u meer ruimte op de vloer en voor uw benen.

MIVB

De MIVB is de grootste Belgische onderneming voor stedelijk openbaar vervoer en verzorgt de bus-, tram- en metroverbindingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Een uitdagende dienstverlening voor inwoners en pendelaars die onder meer wordt gewaarborgd door de mensen van de Centrale Werkplaats. Met deze totaaloplossing kunnen ze snel aan de slag bij problemen.

We wensen de mensen van de centrale werkplaats energieke werkdagen toe. Dank voor het vertrouwen!

Terug naar boven