Stuntprijzen op banden

woensdag 31 augustus 2022

Naar aanleiding van de Demodays en de vakbeurs Green prijsstunten we met banden:

4 halen, 3 betalen = 25% KORTING(*) op courante afmetingen originele Bobcat banden:

  • Bobcat 'heavy duty' luchtbanden
  • Bobcat 'Versatile duty' luchtbanden
  • Bobcat 'Severe duty' luchtbanden
  • Bobcat 'Solid Flex' wielen met dempingsgaten
Op alle andere banden en velgen voor wielladers en verreikers geniet u van een korting van 10%.

Vraag uw offerte op maat !

Geldig van 8 september tot 31 oktober.

Banden kunnen een aanzienlijk effect hebben op de bedrijfskosten van de machine en zijn essentieel voor de beste prestaties, veiligheid en comfort in een bepaalde toepassing of op een bepaald terrein.

Luchtbanden voor schrankladers

Aangezien Bobcat schrankladers enorm variabele machines zijn, die worden gebruikt voor veel verschillende taken in wisselende omstandigheden en omgevingen, kan geen enkele band alle doelen dienen. Het kiezen van de beste band is belangrijk voor de tractie van de machine, de flotatie, de slijtage en de algemene prestaties. Ontdek de voordelen van de verschillende kwaliteiten luchtbanden.

Massieve banden voor schrankladers

Massieve banden voorkomen dat er zelfs onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden stilstandtijden ontstaan door insnijdingen, scheuren en lekke banden. Ze worden met name aanbevolen voor werk in de sloop, bouw, schrootplaatsen en recyclingbedrijven, mijnbouw en groeven en op rotsachtig terrein in het algemeen. Ontdek de voordelen van de Bobcat solid flex banden.

Banden voor verreikers

Verreikers en laders die worden gebruikt in zwaar en hoogproductief werk vereisen de stabiliteit, balans en tractie die onze voor technische toepassingen goedgekeurde banden bieden. Ongekende weerstand tegen beschadiging en uitstekende tractie op natte en lastige projectlocaties zijn essentieel om goed te kunnen werken met uw Bobcat-verreiker.

Vraag uw offerte op maat !

(*) Het aanbod 3+1 of 25% korting is niet cumuleerbaar met andere voordelen. Beperkt tot de beschikbare voorraden en niet geldig op taksen.

Terug naar boven