Het zwitsers zakmes van Bobcat

woensdag 27 november 2019

Handenarbeid met schop en kruiwagen? Met de Bobcat MT55 kom je in de kleinste ruimtes waar grotere apparatuur niet past. Reken op deze Bobcat mini-rupslader met een klein formaat en hoge wendbaarheid, zijn efficiënt hydraulisch systeem en zijn verrassende tractie en hefmogelijkheden. En met een indrukwekkende reeks aanbouwdelen kunt u al het werk in nauwe ruimten gemakkelijk en snel aanpakken.

Met de standaard graafbak is de MT55 Bobcat slechts 91,5 breed. Met dit compacte formaat raakt je alle kanten op, voorbij hekwerk, smalle gangen en deuropeningen. Het maakt de mini-lader uitermate geschikt voor binnenwerk. Samen met zijn bedrijfsgewicht van slechts 1186 kg is hij door zijn beperkte afmetingen gemakkelijk te transporteren.

De MT55-bedieningselementen zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Rijsnelheid en besturing worden geregeld door een multifunctionele hendel aan de linkerkant van het instrumentenpaneel. Een hendel aan de rechterkant van het paneel bedient de hef- en kantelfuncties. De bedieningshendel van de hulphydrauliek (die de aanbouwdelen aandrijft) bevindt zich daartussen. Voeg daarbij een ongehinderd zicht rondom en deze mini-rupslader wordt een werkpartner.


  • Smalle Bobcat voor binnen en buiten
  • Gemakkelijk op een aanhangwagen te laten en te transporteren
  • Beperkt gewicht en minimale bodemverstoring
  • Gemakkelijk te bedienen
  • De ENIGE minilader op de markt waar je zowel achter kunt lopen als die je vanaf een platform kunt besturen!
  • Multi-inzetbaar met Bob-tach snelwissel en tal van aanbouwdelen!

Lees meer

Terug naar boven