Eindejaarsdeals!

vrijdag 20 november 2020

Black Friday koorts? Wacht niet langer, we starten onze eindejaarsdeals. Profiteer van scherpe aanbiedingen op onze Bobcat graafmachines, schrankladers, rupsladers en verreikers uit voorraad. Kies en combineer met andere voordelen. Een voordelige financiering die pas start na 90 dagen? Meteen genieten van uw investering en 25% fiscaal recupereren? Ook dat kan, maar wees er snel bij, want op is op!


Als u een lader, graafmachine of verreiker van Bobcat of een Gehl kniklader leverbaar uit stock koopt wordt u beloond: een groot voordeel en een extra werkkracht die op korte termijn inzetbaar is. Splinternieuw of één van onze demotoestellen die aan speciale voorwaarden de deur uit mogen!


De overheid wil bedrijven aanmoedig- en om investeringen voor hun beroepsactiviteit niet uit te stellen en trekt daarom de investeringsaftrek in de personen- en vennootschaps-belasting tijdelijk op van 8% naar 25%. meer weten?


In deze bijzondere tijd helpt Bobcat je om de financiële gevolgen van deze crisis te beperken. Ga onmiddelijk aan de slag met een nieuwe Bobcat machine en betaal niets gedurende de eerste 90 dagen. Kies voor een voordelige financiering.


Een GRATIS extra jaar Protection Plus Verlengde Garantie op wiel-, rupsladers en graafmachines van Bobcat, bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Zo geniet u net als op alle vaste verreikers van Bobcat van een gemoedsrust tot 3 jaar of 2000 uur (wat eerst wordt bereikt)!

Ja, ik wil meer info

Terug naar boven