Af- en oprit E17 afgesloten

maandag 04 juli 2022

Update 4/07/2022

Fase 3 van de aanleg van "de Vlecht" ter hoogte van de afritten E17 te Waregem is gestart.

Tot midden september: heraanleg op/afritten kant Waregem. Oprit richting Kortrijk en afrit vanuit Gent is afgesloten.

De brug over de snelweg is afgesloten voor alle verkeer, u kan de lokale omleiding volgen wanneer u van Anzegem komt of via de E17 van Kortrijk komt of richting Gent moet.

- vanaf afrit Kortrijk gaat u rechts, bij de 1ste lichten links de Flanders-Fieldweg, op het kruispunt links de Waregemseweg, op het einde rechts de Franklin Rooseveltlaan. Ter hoogte van de watertoren slaat de Kabeljauwstraat rechts in.
- naar oprit Gent neemt u op het einde van de Kabeljauwstraat naar links, de Franklin Rooseveltlaan volgen tot de eerste afslag rechts naar de Waregemseweg. Over de brug, bij het eerste kruispunt ga je opnieuw rechts naar de Flanders-Fieldweg. Op het einde ga je naar rechts en neem je de oprit E17 naar Gent.

- naar Kortrijk volgt je de Expresweg (N382) naar rechts tot aan het kruispunt met de Staatsbaan (N43). Dan rij je via de Staatsbaan (N43), de Ringlaan (N36) tot aan het op- en afrittencomplex van Deerlijk (nr. 4).
- vanuit Gent: afrit n°4 nemen in Deerlijk en de E17 opnieuw oprijden in de richting van Gent of in Kruisem de afrit rechts naar de N35, Karreweg, Gentse Heerweg, Holstraat, Franklin Rooseveltlaan.

Download beschrijving

Hinder tot midden juni - aanleg kant Waregem


Meer info:
Stad Waregem
Agentschap Wegen en Verkeer


Terug naar boven