Aantrekkelijke Corona Voorwaarden

donderdag 18 november 2021

PROFITEER NU TOT EIND NOVEMBER VAN ONZE 'CORONA' STOCK

Je hoort het overal: 6 maanden tot een jaar... twee jaar wachten op Uw nieuwe investering? Bij ons: NO WAY!
Door onze strategische inkooppolitiek tijdens deze pandemie, zijn wij er steeds in geslaagd om onze voorraad op peil te houden.
Op courante modellen in het segment verreikers en wielladers - die dus onmiddellijk leverbaar zijn - gelden nu zéér interessante voorwaarden: 3 jaar full garantie, extra stockvoordeel, enz.).

Profiteer NU, want OP=OP. Deze promo is geldig op nieuwe bestelling tot uiterlijk 30/11/21 of uitputting van de stock.Als u een Bobcat wiellader of verreiker uit stock koopt wordt u extra beloond: een groot voordeel en een werkkracht die op korte termijn inzetbaar is.
Splinternieuwe machines die aan speciale voorwaarden de deur uit mogen!


Nog meer goed nieuws: de tijdelijke verhoogde investeringsaftrek werd verlengd. De overheid wil bedrijven aanmoedigen om investeringen voor hun beroepsactiviteit niet uit te stellen en trekt daarom de investeringsaftrek in de personen- en vennootschapsbelasting tijdelijk op van 8% naar 25%. meer weten


Investeer in je gemoedsrust. Kiest u voor een Bobcat wielladers met stockvoordeel dan geniet u NU van een verlengde fabrieksgarantie van 3 jaar. Wist u trouwens dat deze garantietermijn steeds op alle Bobcat vaste verreikers van toepassing is?


Terug naar boven