1 jaar extra garantie!

zondag 02 februari 2020

Standard garantie verlengd tot 2 jaar

Voortaan bedraagt de standaard garantie 2 jaar of 2000 bedrijfsuren (wat het eerst voorkomt) op Bobcat graafmachines, wiel- en rupsladers. Ook voor reserveonderdelen wordt de termijn verlengd naar 12 maand. Deze verbetering van de standaardgarantie onderstreept dat materieel, aanbouwdelen en originele reserveonderdelen van Bobcat betrouwbare, degelijke en duurzame producten zijn. Deze wijzigingen gelden voor alle nieuwe verkopen vanaf 1/1/2020.

3 Jaar Garantie op Bobcat Vaste Verreikers

Dankzij het hoge kwaliteitsniveau van de Bobcat verreikers biedt Bobcat Company reeds langer standaard een garantie van 3 jaar aan (of 3000 uur, wat zich het eerst voordoet)

Garantieuitbreiding "Protection Plus"

Wenst u nog méér zekerheid? Dan kan u kiezen voor Bobcat Protection Plus voor extra bescherming tijdens en na de standaard garantie periode.
Hoewel Bobcat machines bekend staan om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, biedt een verlengde garantietermijn nog meer bescherming op maat van uw behoeften en verwachtingen als klant, zo kan de u profiteren van een verlening tot 5 jaar of 6000 motoruren. Daarenboven is deze protection plus dekking overdraagbaar bij verkoop!

Voordelen van een verlengde garantie:

  • Gemoedsrust: tegen een kleine investering kunt u uw Bobcat machine beschermen door een verlengde garantie aan te schaffen. Door de reparatiekosten te minimaliseren geeft Protection Plus u een extra veilig gevoel en gemoedsrust.
  • Transparantie: de dekking is identiek aan de standaard machinegarantie ZONDER extra beperkingen of voorwaarden. De machine is daardoor gedurende de gehele levensduur uitgebreid beschermd
  • Geen eigen risico: het is geen verzekering, het is een garantie. Alle reparatiewerkzaamheden die onder de garantie vallen (onderdelen en arbeidsloon) worden volledig vergoed, zonder eigen risico.
  • Risicobeheer: met een comfortabele beveiliging tegen reparaties of defecten in materialen of vakmanschap zorgt een verlengde garantie voor veel minder financiële risico's.
  • Flexibiliteit: u heeft de tijd om te beslissen gedurende 90 dagen na de machine-overdracht.
  • Continuïteit: u kunt vertrouwen op dezelfde standaardprocedures en -processen die reparaties tijdens de standaardmachinegarantie hebben vergemakkelijkt. Alles blijft hetzelfde, vanaf de levering van de machine tot het einde van de verlengde garantie
  • Overdraagbaarheid: varianten met onbeperkte overdraagbaarheid beschikbaar. Versnel de rotatie van uw vloot met een toenemende aantrekkelijkheid voor eigenaren van tweedehandsmachines.
  • Hogere doorverkoopwaarde: een machine met garantieverlenging, ongeacht of deze geldig of verlopen is, behoudt een hoge doorverkoopwaarde dankzij superieure zorg, onderhoud en reparaties door erkende werkplaatsen gedurende de hele levensduur.

Meer weten over de service oplossingen van Bobcat? Of contacteer onze dienst-na-verkoop op 051/63 43 31 of info@vangaever.be


Bobcat OnderhoudscontractenBobcat verlengde garantieDrie jaar waarborg op Bobcat vaste verreikers

Bobcat IQ uw bobcat wordt slimmer!

Terug naar boven