Stad Roeselare kiest Bobcat E20

maandag 26 maart 2018

Voortaan vertrouwen de diensten van Stad Roeselare op hun spiksplinternieuwe Bobcat E20 graafmachine. Na vergelijking met concurrenten, zowel naar technische eigenschappen als naar effectieve prestaties door praktijktesten in dagdagelijkse werksituaties, koos het stadsbestuur resoluut voor deze Bobcat compacte mini-graver.

De Bobcat E20 is dan ook een echte binnendraaier, een zero-house swing ontwerp waarbij zelfs de cabine niet buiten de rupsen gaat. Door de uit het midden geplaatste graafarm en de links geplaatste cilinder is er een vrije rotatie van 320 graden. Gecombineerd met een ruime ergonomische bestuurderscabine met grote ruiten en smalle stijlen biedt dit meer werkcomfort voor de bestuurder.

Een weloverwogen optie is de langere graafarm of lepelsteel (fabrieksaf gemonteerd) waarmee een graafdiepte van 2,56 meter wordt bereikt. Samen met het onderstel dat hydraulisch kan worden versteld van 99cm tot 1m35 zorgt dit voor stabiele graafmachine met groot werkbereik, de machine moet tijdens het graven minder vaak worden verplaatst.

De hydraulische systemen van de Bobcat E20 maken optimaal gebruik van het beschikbare motorvermogen. De combinatie van kortere cyclustijden en soepele controle over de beste uitbreekkracht in zijn klasse zorgt voor maximale productiviteit. Gebufferde cilinders voor giek en lepelsteel, maken het werken nog soepeler.

We wensen het team van Stad Roeselare veel werkgenot met hun nieuwe aanwinst!


Terug naar boven