Bobcat roto verreikers

donderdag 06 juli 2017

Geef productiviteit en efficiëntie een boost met de roto verreikers van BOBCAT. Voortaan voert u allerlei taken sneller uit met één machine en dit tot op een hoogte van 25 meter.

De reeks rotorende verreikers van Bobcat bestaat uit vier modellen (TR38160, TR50190, TR50210 en TR40250) met respectievelijke hefhoogtes van 15,7m, 18,7m, 20,5m en 24,1m. De TR38160 wordt aangedreven door dieselmotor met een vermogen van 74,5 kW (100 pk) bij een nominaal toerental van 2600 t/min. Deze telescoop heeft een hefvermogen van 3,8 ton en een horizontale reikwijdte van 13,4 m. De andere drie telescopische roto's zijn uitgerust met een 105 kW (141 pk) motor. De TR50190 en TR50210 hebben een hefcapaciteit van 5 ton en een horizontaal bereik van 16,4m en 18 m. Nood aan meer bereik? Kies dan voor de TR40250 met zijn horizontale reikwijdte van 20,5 m en hefcapaciteit van 4 ton.

Bobcat roto verreikers zijn ontworpen om veilig op grote hoogte te werken, te laden of te lossen. De roterende bovenwagen is een extra troef voor snel rendement op de investering. Met het volledige assortiment van aanbouwdelen krijgt u drie machines in één: hoogtewerker met werkplatform, verreiker en mobiele kraan.

Met de reeks Bobcat roterende verreikers hebt u toegang tot toepassingen boven 15 meter bereik en tegelijk ook de flexibiliteit van 400° (op het basismodel Bobcat TR35160) en continu 360° rotatie voor een beter bereik en betere toegankelijkheid. Omvangrijke en zware lasten kan u probleemloos opheffen en nauwkeurig ergens op uw locatie plaatsen.

Voorzien van een krachtige motor en een maximale rijsnelheid tot 40km/u ben je snel ter locatie en klaar voor het werk. Veiligheidsvoorzieningen en stabilisatoren verzekeren comfort en veiligheid. De CAN BUS technologie biedt optimale functionaliteit en soepele bediening en geeft alle informatie die de gebruiker nodig heeft om de machine efficiënt en veilig te bedienen.

Maximale veiligheid voor gemoedsrust:
 • Lastregelsysteem vermijdt risico op overbelasting Gemakkelijk te lezen informatie over laadgewicht, giekreikwijdte, type aanbouwdeel, de plaats van de koepel, enz.
 • Automatische herkenning van de aanbouwdeelmodus met voor iedere modus een belastingsgrafiek
 • Dodemansknop om ongecontroleerde bewegingen te voorkomen
Erg gebruikersvriendelijk
 • 2 joysticks vergelijkbaar met kraanbesturingselementen
 • Gemakkelijk te gebruiken lastregelsysteem
 • Proportionele bewegingen
 • Gemakkelijk aanbouwdeelmodi wisselen
 • Handige aanbouwdeelkoppeling
Functies voor maximale efficiëntie:
 • Hoog-debiet-tandwielpomp biedt optimale kracht, nauwkeurigheid en flexibiliteit.
 • Het lastafhankelijke systeem met open center en de elektrische proportionele kleppen laten u heffen en de giek uitschuiven terwijl u de aanbouwdelen bestuurt, met proportionele bewegingen en aan elke motorsnelheid.
 • Optimale belastingsgrafieken zorgen ervoor dat u het beste hefvermogen hebt in elk bereik.
 • Standaard voorbereiding voor werkplatform
 • Alle modellen kunnen worden voorzien van radiografische afstandsbediening: meer doen met afstandsbediende giekfuncties
Veelzijdig: meer kunnen doen

Met de ROTO verreikers producten kunt u ter plaatse zoveel meer doen, met aanbouwdelen die u een 3-in-1 oplossing bieden. Koppel een van de personenplatforms aan en maak er een hoogwerker van. Met palletvorken of bakken is het een verreiker. Met een lier wordt het een hijskraan... Vrijwel onbegrensde mogelijkheden!

Terug naar boven