Bobcat E85 aan het werk bij Archituin

zondag 07 juli 2019

Met een uitbreekkracht op lepelsteel en graafbak van respectievelijk 4,25 en 5,2 ton biedt de Bobcat E85 met gelede giek, de grootste compacte graafmachine van Bobcat een uitzonderlijke productiviteit. In vergelijking met de standaard E85 biedt de machine met knikgiek een groter werkbereik en uitstorthoogte. Het is eenvoudiger om verticaal te gaan graven of om het dozerblad of stofblik te gaan gebruiken en geulen terug te vullen. Ook zijn hefvermogen krijgt een boost onder meer dankzij 400 kg meer contragewicht.

Dichter bij de machine graven en een betere wendbaarheid in krappe ruimtes zijn een welgekomen bijkomende troef: door de minimale zwenkstraal van de bovenbouw van 150 mm kan de bestuurder zich op het werk concentreren zonder bang te hoeven zijn dat de machine of de omgeving beschadigt.

Een ruim bemeten cabine met verstelbare en geveerde zetel met ledensteun, verstelbare joysticks met geïntegreerd duimwiel (om de giekverstelhoek en het tweerichtings- en proportionele debiet van de hulphydrauliek optimaal te controleren) en multifunctioneel instrumentenpaneel werden met oog voor ergnomie ontworpen en ondersteunen het comfort van de bestuurder.

De Bobcat E85 articulated boom wordt sinds kort bij Archituin aan het werk gezet om tuindromen te realiseren.

Op basis van de ligging van de tuin en uw woning gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing om uw tuinomgeving optimaal vorm te geven waarbij wij inheemse en exotische planten samenbrengen tot een mooi geheel waarvan men op lange termijn, optimaal kan van genieten.
Terug naar boven