Bobcat T770 rupslader

Méér duwkracht en kiplast
Bobcat
  • Kiplast: 4602 kg
  • Motorvermogen: 68,2 kW
  • Bedrijfsgewicht: 4768 kg

Productinformatie

Als uw taak een maximaal hefvermogen en een hoog bereik vereist, dan kunt u het werk gedaan krijgen met de Bobcat® T770 compacte rupslader. Zijn verticale hefpad is de uiterst geschikt voor het laden van trucks met hoge zijkanten en voor het neerzetten van zware lasten in elk type omgeving.

Altijd paraat

Wanneer u moet werken onder de zwaarste omstandigheden of uw werkseizoen wilt uitbreiden, zal de Bobcat T770 uw beste partner zijn. Met meer duwkracht en kiplast en minder bodemdruk dan een schranklader, zullen landschapsverzorging, nivelleerwerk, bosbouw en laden beter worden gedaan.

Een nieuw niveau: met de T770 rolophanging™, stalen rupskettingen en 2-snelheden rijopties, zijn comfort & en prestaties verzekerd.

Rendement

Grotere trekkracht: u kunt meer duwen en beter graven dan ooit tevoren, wat in snellere cyclustijden resulteert. Verbeterd hydraulisch rendement: door de hydraulische druk en het standaard hydraulische debiet te verhogen, is de 770-serie in staat de beste prestaties uit zijn ruime assortiment aanbouwdelen te halen. Dankzij een aangepast koelsysteem met grotere ventilator en efficiënter ontwerp, laat het koelsysteem de laders zo goed en zo lang mogelijk presteren.

Meer bestuurderscomfort

De nieuwe cabine is geconstrueerd in overeenstemming met het axioma dat hoe prettiger een bestuurder zich voelt, des te productiever hij/zij zal zijn. De drempel van de cabinedeur is verlaagd en het formaat van de cabinedeur is vergroot, waardoor het voor bestuurders gemakkelijker is in en uit de cabine te stappen.

Superieure prestaties

Als u topprestaties in een kleiner pakket wenst, dan is dit de lader voor u. Daarbovenop hebben we de machine verbeterd met 20% sterkere hydrauliek voor betere prestaties van de aanbouwdelen. Grotere brandstofcapaciteit, krachtigere en helderdere verlichting en heel veel andere voorzieningen zullen u tijd en moeite op het werk besparen.

Duurzaamheid

Bobcat laders zijn wereldwijd bekend om hun geharde duurzaamheid. Dankzij zijn heavy-duty constructie, de bescherming van de onderdelen en een superieur ontwerp, overtreft de Bobcat lader alle anderen, optimaliseert hij de werktijd, biedt hij meer comfort en is hij nog steeds de meest onderhoudsvriendelijke lader.

Onderhoudsgemak

Voor eenvoudig dagelijks onderhoud, bieden de openslaande achterklep en de dwars gemonteerde motor onderhoudsgemak vanaf één kant. De kantelbare cabine verschaft eenvoudige toegang tot de hydrauliek. Dit alles resulteert in ongeëvenaarde toegang tot de punten voor het routine- en het langetermijnonderhoud.

Technische gegevens

Gegevens van de machine

Kiplast (kg)
4602 kg
Nominale werkcapaciteit (kg)
1611 kg
Pompvermogen (l/min)
87.1 l/m (HF 151 l/min)
Systeemdruk (bar)
23.8 - 24.5 MPa
Rijsnelheid
10,6 / 17,2 km/h

Afmetingen

Lengte met standaardbak (mm)
3597 mm
Breedte met standaardbak (mm)
2032 mm
Hoogte met cabine (mm)
2065mm
Hoogte tot bakscharnierpen (mm)
3353 mm

Motor

Motormerk
Bobcat
Motortype
D34 97/68 EC Fase IV
Brandstof
Diesel
Motorvermogen bij toerental
68,7 kW bij 2400 tpm
Koppel (Nm)
355,3 Nm (1600 tr/min)
Aantal Cilinders
4
Cilinderinhoud (liter)
3,4 l
Inhoud brandstoftank
135 l

Gewichten

Bedrijfsgewicht (kg)
4768 kg
Transportgewicht (kg)
4310 kg
Bodemdruk
30,00 kPa

Tractie

Standaard rupsbanden
450 mm
Vraag nu vrijblijvend een offerte of demo aan.

Vraag nu vrijblijvend een offerte of demo aan.

Aanbouwdelen