Knikladers

Oerdegelijke knikmops kopen? Kies voor Vangaever

Straten of tuinen aanleggen, grondwerkzaamheden voor de bouw van een woning of industrie … er zijn honderden redenen om een knikmops te kopen. Vangaever stelt u een uitstekende selectie voor van het merk Gehl. Dat staat al meer dan veertig jaar garant voor betrouwbare, innovatieve producten.

Van mini-kniklader tot robuuste knikmops kopen

Kom bij ons uw knikmops kopen die geschikt is voor elke klus. Want uw keuze is ruim: van mini-knikladers met een nominale capaciteit van 435 kg tot krachtpatsers met een hefvermogen tot maar liefst 3.587 kg. De kiphoogte (bakas) varieert van 2,71 tot 3,47 meter.

De Gehl knikladers geven anderen het nakijken

Overal waar ze komen blijven de Gehl knikladers verbazen. Deze veelzijdige en compacte laders zijn gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes, terwijl ze de ondergrond maar weinig beschadigen. Ze kunnen zonder vermoeien de éne na de andere toepassing aan.

Superieure wendbaarheid

De knikbesturing met draaihoeken tot 45 graden zorgt voor een uitstekende wendbaarheid. De uniforme draaicirkel betekent dat de achterste wielen precies de sporen van de voorwielen volgen.

Multifunctionele knikmops kopen: dankzij aanbouwdelen

Wilt u een knikmops kopen die u extra veelzijdig inzet? Werp dan eens een blik op alle mogelijke aanbouwdelen in ons assortiment. Of neem gerust contact met ons op voor andere aanpassingen aan uw (mini-)kniklader.

Gaat u een knikmops kopen? Bekijk dan onze modellen hieronder.
Lees meer
Weergave:
Terug naar boven