Product informatie

Met de sneeuwfrees kunt u uw Bobcat-lader ook in de winter inzetten. Dit aanbouwdeel is ideaal voor het sneeuwvrijmaken van trottoirs, opritten en parkeerterreinen.

Met de uitwerppijp kan de sneeuw in de gewenste richting worden gestuurd. Afhankelijk van het model kan met die werktuig de sneeuw tot 13 m worden weggeworpen.

Met behulp van in de hoogte verstelbare steunpoten wordt de snijkant ingesteld op grind of vloerbedekking.

De direct aangedreven hydraulische motoren voor de ventilator en de vijzel maken sterk slijtagegevoelige onderdelen zoals versnellingsbakken, kettingen, kettingwielen en borgpennen overbodig.

  • Er zijn drie modellen met meerdere verschillende breedten en verschillende motorpakketten om perfect te passen bij uw Bobcat-lader.
  • De sneeuwfrezen zijn uitgerust met direct aangedreven hydraulische motoren voor de ventilator en de vijzel, waardoor sterk slijtagegevoelige delen zoals versnellingsbakken, kettingen, drijftanden en borgpennen overbodig zijn.
  • De uitworprotatie gebeurt met behulp van een ketting en drijftandsysteem, waardoor problemen met loshangende, verstrengelde en bevroren kabels uitgesloten zijn.
  • Alle modellen zijn uitgerust met een verstelbare ventilatoropening, waardoor de bestuurder de hoeveelheid lucht en sneeuw kan instellen die in een efficiëntere, 15 cm diepe ventilator binnenkomt.

Wil je meer weten of interesse?

Binnenkort 40 jaar ervaring Een resolute keuze voor kwaliteitsmaterieel Ruime voorraad machines, aanbouwdelen en wisselstukken Met 3 vestigingen over gans Vlaanderen garanderen we een snelle en kwalitatieve service
Terug naar boven