Service

Goed onderhoud waarborgt de levensduur van uw investering.

Routinematig onderhoud helpt onnodige stilstand, overmatige slijtage en extra kosten te vermijden. Het is belangrijk dat deze werkzaamheden professioneel en systematisch gebeuren zodat u als ondernemer kan rekenen op goed functionerend materieel om uw productiviteit op te voeren. Prestaties blijven optimaal en u geniet als bestuurder en/of eigenaar van meer comfort.

Betrouwbare service

Onze servicemonteurs worden minstens jaarlijks een ganse week bijgeschoold in het Bobcat opleidingscentrum te Dobris, Tjechië. Of het nu gaat om de introductie van nieuwe modellen, nieuwe motoren of testapparatuur, een verplicht opleidingstraject met theorie- en praktijklessen zorgt ervoor dat elke technische medewerker op de hoogte blijft van de laatste technische ontwikkelingen.

Kennis, training, de nodige ervaring en het juiste gereedschap stellen onze mensen in staat om aan al uw onderhouds- en reparatiebehoeften tegemoet te komen. Dit kan zowel bij u ter plaatse met een van onze goed uitgeruste depannagewagens of in een van de servicepunten bij u in de buurt te Lummen, Sint-Pieters-Leeuw of Waregem.

Naast onderhoud of herstelling op afroep bieden wij u eveneens onderhoudscontracten aan voor nog meer gemoedsrust.Terug naar boven