Stockopruiming!

maandag 03 december 2018

Geniet van bijzondere stockvoorwaarden!

Flinke kortingen en voordelen! Dat mag u verwachten op onze onmiddellijk beschikbare stockmodellen die voor het jaareinde de deur uitmoeten. Spiksplinternieuw, maar nu tegen de beste voorwaarden en superuitgerust. Ontdek snel de beschikbare modellen, en profiteer van de uitzonderlijke voorwaarden. Maar opgepast het aanbod is natuurlijk beperkt: wie het eerst komt, het eerst maalt!

Meer weten? Ja, contacteer me!


Graafmachines in meerdere gewichtsklasses

Interessante aanbiedingen bij de minigravers! Met ondermeer een Bobcat E17, perfect transporteerbaar op een aanhanger en niettemin met een graafdiepte van 2,25 meter.
Meer bereik en kracht nodig? We hebben ook 5- en 6-tons stockmachines in de aanbieding, compleet met verlengde arm, snelwissel en 3 bakken.


Bobcat wielladers met verticaal hefpad

Hefhoogte is een prioriteit? Ga dan voor een wiellader met verticaal hefpad, perfect voor het laden van vrachtwagens.
De Bobcat S530 met tweesnelheden - rijversnelling is een populaire allrounder en de grotere S650 heeft een kiplast van maar liefst 2.507 kg.


Rupsladers blijven productief

Ook in de slechtste omstandigheden bieden de compacte rupsladers van Bobcat een scala van voordelen waaronder minimale bodemverstoring.
Hou de krachtige T450 in toom met de intuïtieve bediening of kies je voor de compactste Bobcat T110 met standaard hydraulisch circuit en een breedte van slechts 1,22 meter?


Terug naar boven