Doe méér met originele onderdelen

woensdag 01 mei 2019

DOE MEER met originele Bobcat-onderdelen

Uw Bobcat® Compacte Lader is een veelzijdige werktuigdrager. Dankzij een verscheidenheid aan aanbouwdelen, vervaardigd en getest om met maximale productiviteit te werken, kan uw Bobcat-machine uw beste partner zijn bij zelfs de zwaarste projecten.
En om de beste prestaties van uw Bobcat-werktuigdrager te bereiken en te behouden, is het van vitaal belang dat u alleen originele Bobcat reserve- en aan slijtage onderhevige onderdelen gebruikt bij het routineonderhoud en bij het onderhoud van uw Bobcat-apparatuur en aanbouwdelen.

Het brede assortiment Bobcat-aanbouwdelen stelt u in staat om het volledige project met slechts één machine te doen. Zo kan bijvoorbeeld voor wegonderhouds- en -reparatieprojecten één persoon werken met het enorme scala aan apparatuur, waaronder asfaltfrezen, sleuvenfrezen, vegers, breekhamers, laadbakken, grijpers, bezems, palletvorken en nog veel meer.

Van 1 mei tot 30 juni geniet u 10% korting op originele Bobcat SLIJTDELEN AANBOUWDELEN.

  • slijtmessen en tanden voor (graaf)bakken, tanden voor wielzaag, grondboor, sleuvengraver of trencher,...
  • beitels voor breekhamers
  • borstelringen
  • snelkoppelingen

Voorbeeld: Carbide tanden voor wielzaag

De hoge kwaliteit van de originele Bobcat-onderdelen garandeert een maximale productiviteit en tegelijkertijd het hoogste comfort en de hoogste veiligheid voor de bestuurder. Originele Bobcat Wolfraamcarbide boren voor de Wielzaag snijden sleuven door asfalt, wapening, beton, bevroren grond en gaas. Ze blijven langer scherp, waardoor een stabiele hoge productiviteit wordt gegarandeerd en de uptime tussen de onderhoudsbeurten wordt verlengd.

Terug naar boven