Zet u schrap voor de nieuwigheden van Intermat

woensdag 11 april 2018

Met de beurs Intermat in zicht heeft Bobcat een tipje van de sluier gelicht over 5 nieuwe graafmachines die we tegen het einde van het jaar mogen verwelkomen.

Naast de geheel vernieuwde Bobcat E26 wordt het segment van 2 tot 3 ton uitgebreid met nog 2 nieuwe modellen: de Bobcat E27 en de Bobcat E27z binnendaaier met nul-zwenkstraal... allen nog perfect te transporteren op een aanhangwagen.

De nieuwe E26-graafmachine heeft zijn transportgewicht met bijna 100 kg verminderd, ze kreeg een verhoogde zijwaartse hefcapaciteit en een nieuwe robuuste werkgroep met een bijzonder "cilinder-in-boom" ontwerp.

Als zero house swing (ZHS) machine biedt de Bobcat E27z een hoge 360 graden stabiliteit. Met de optionele lange arm en luxecabine haalt de E27z de graafdiepte en het bestuurderscomfort van veel grotere graafmachines.
Het conventionele Bobcat E27-model heeft een overbouw van slechts 280 mm achteraan, waardoor ook deze machine in krappe ruimtes kan worden gebruikt.

In de volgende gewichtsklasse tot 4 ton volgen nog 2 innovaties: de Bobcat E34 en Bobcat E35z.

Voor de details én nog meer nieuwigheden is het wachten op de start van Intermat die doorgaat van 23 tot 28 April 2018 in Parijs.

Terug naar boven