10% Korting op alle banden

zondag 01 september 2019

Wist u dat banden van essentieel belang zijn om uw bedrijfskosten te beheersen en de beste prestaties gedurende de langste levensduur te bereiken?

Net zoals uw keuze van accessoires een groot verschil maakt in hoe uw Bobcat wiellader presteert bij het werk, is ook uw keuze van banden van groot belang. Het kiezen van de juiste band voor de juiste toepassing verhoogt de productiviteit, vermindert de stilstandtijd, en is een belangrijke factor in het minimaliseren van de bedrijfskosten.

Wanneer u besluit een band te kopen, moet u onderscheid maken tussen 'prijs' en 'kosten' - de prijs is wat u nu betaalt voor de band, maar de kosten zijn de kosten op de lange termijn voor het onderhoud of de vervanging van de band. Bobcat-banden bieden de juiste combinatie van levensduur, prestaties, tractie en kosten per uur.

Bobcat biedt alleen geoptimaliseerde machinecomponenten en alleen goedgekeurde banden voor een verscheidenheid aan toepassingen - van modderige grond en zacht zand tot gemengd terrein en harde of industriële oppervlakken. U vertrouwt op uw schranklader om hard te werken op het werk - dus kies banden die net zo hard werken en lang meegaan.

Kies de beste banden voor uw toepassing, nu met 10% korting. Geldig van 1 september tot 31 oktober.

Terug naar boven