Minigravers met verstelbare onderwagen

maandag 27 mei 2019

In het dagdagelijks gebruik zijn er veel omstandigheden waar de keuze voor een compacte graafmachine het meest logisch is. Ze zijn ideaal voor werken in krappe ruimtes, binnenhuis of tussen bestaande gebouwen. Ze zijn ook perfect vanwege hun lichte voetafdruk. Hun gewicht, of beter het gebrek daaraan in vergelijking met grotere machines, maakt minigraafmachines veelzijdiger. Hoe lichter de machine, hoe flexibeler deze wordt bij het werken op zachte grond. Naast de operationele voordelen, betekent het lage gewicht van deze machines dat ze gemakkelijk te vervoeren zijn.

Bij de Bobcat compacte graafmachines tot 2 ton worden deze eigenschappen nog versterkt doordat ze allen zijn uitgerust met een onderwagen met variabele breedte. Door de rupsen op Bobcat E08, E10, E17(z), E19 en E20 compacte graafmachines in te trekken, kunt u door de smalste poorten en deuropeningen glippen. Het inschuifbare onderstel wordt daarenboven hydraulisch bediend.

De extra stabiliteit die geboden wordt wanneer de onderwagen is uitgeschoven is een extra troef bij zowel het zwenken over zowel voor-, achter- als zijkant van de machine. Goede prestaties en het feit dat meer plaatsen bereikbaar zijn (en zo dure handenarbeid kan vermeden worden) leveren een hoger rendement op de investering.

Maak kennis met de modellen van Bobcat met uitschuifbare onderwagen:
Bobcat E10z met spoorbreedte van 71 cm of 110 cm.
Bobcat E17, Bobcat E17z, Bobcat E19 en Bobcat E20z met spoorbreedte van 98 cm of 1,36 m.

Terug naar boven